Sevgili Dereçatılılar ve Dereçatı köyüne gönül verenler.
2010 yılında kurulan derneğimiz emekleye, emekleye bu günlere kadar gelmiştir.
Sevgili Dereçatı gönüllüleri, geçmiş yıllarda derneğimizin ufacık bütçeler ile köyümüze yaptıkları hepinizin malumu,
fakat bizler bu köyün sakinleri ve dernek üyeleri olarak her işi bir adım daha ileri taşımak zorundayız.
Bizler yeni yönetim kurulu olarak Genel kurulda üyelerimizden istediğimiz tek şey vardı, her mevcut üyemizin bir üye
getirmesi, fakat üzülerek belirtmek zorundayım ki 15 günde sadece bir kaç üyemiz bu duruma tepki vermiştir.

Değerli Dereçatılılar, şunu belirtmeliyim ki yaklaşık olarak Türkiye genelinde 1000 ile 1500 civarında köylümüz
olmasına rağmen, derneğimiz son seçimde 62 üye ile genel kurul yapmak zorunda kalmıştır..
(Ben size bir örnek vereyim Sivasta bir köyde 9 haneli bir köyün üye sayısı 150 kişidir.)

Sevgili hemşerilerim hiç üye olanla olmayan bir olmayacak, bu dernek öncelikli olarak dayanışma ve yardımlaşma
derneğidir.Düğünlerimizde beraber neşelerimizi, cenazelerimizde beraber hüzünlerimizi gelin hep beraber paylaşalım.

Sevgili Dereçatı gönüllüleri, zaman zaman bu sayfadan sizleri bilgilendirip, bazı paylaşımlarda bulunacağım.
Öncelikli hedefimiz üye sayısını artırmak olacağından ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımın ulaşım numaraları
derecatidernegi.com.tr adresinden,hakkımızda bölümünden ulaşabilirsiniz.
Unutmayın sevinçler paylaşıldıkça çoğalır, acılar paylaşıldıkça azalır.

Tüm Dereçatı gönüllülerine saygı sevgilerimi sunar aşağıdaki irtibat numaramdan üyelik isteklerinizi ve tüm önerilerinizi beklerim.

B.Hayrettin ERDOĞAN
Cep:0532 506 06 40